De geboortekaartjes trends van 2018

Verwacht jij dit jaar een kindje of misschien wel een tweeling of zelfs een drieling en staan geboortekaartjes nog op jouw to-do list? Doe met deze blog dan inspiratie op voor de leukste geboortekaartjes van 2018. Je kan kiezen voor een kaartje en deze aanpassen naar jouw smaak. Heb jij al helemaal in je hoofd hoe het geboortekaartje eruit moet komen te zien? Dan kan je ook zelf een geboortekaartje maken.

Silhouet op een geboortekaartje

Silhouetten worden al heel lang gebruikt op geboortekaartjes. Toch is deze trend nog steeds erg populair. Ze kunnen bij alle stijlen gebruikt worden en zijn daarom makkelijk te combineren. Er zijn heel veel verschillende silhouetten waarmee je jouw kaartje kan personaliseren. Je kan bijvoorbeeld heel gemakkelijk jullie gezinssituatie schetsen. Hebben jullie al een kindje? Ga dan voor een geboortekaartje met twee kindjes zodat de grote broer of zus er ook bij betrokken wordt.

 

Gouden accenten

Goud is dit jaar ook een veel voorkomende trend voor geboortekaartjes. Het geeft een luxe uitstraling en kan eigenlijk met alles gecombineerd worden. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de naam in goud te laten drukken. Houd je het liever wat subtieler? Gebruik dan kleine gouden accenten. Denk hierbij aan hartjes, confetti, een gouden randje om het kaartje of het sterrenbeeld van jullie kleine.

Kraft geboortekaartjes

Wil je een wat stoerder geboortekaartje? Kies dan voor een kraft geboortekaartje met karton look. Ze zijn er in verschillende stijlen, vormen en maten. Meestal wordt er gekozen voor een vierkant model maar heb je ook al eens gedacht aan een langwerpig geboortekaartje? Kraft geboortekaartjes zijn goed te combineren met mooie zachte kleuren, silhouetten en labels en tags. Ook is het leuk om wat kleine details zoals hartjes of sterretjes toe te voegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.